Universitat de Girona > Exposició: Alan Turing
Anar al contingut (clic a Intro)
UdG Home UdG Home
Tancar
Menú

Universitat de Girona

Cicle de conferències PATRONAT/EPS 2018-2019. Exposició: Alan Turing

De la sèrie
Cicle de conferències PATRONAT/EPS 2018-2019.
Inici:
14/12/2018 - 16:30
Fi:
31/01/2019 - 00:00
Lloc:
Sala d'exposicions Andreu Agustí - Escola Politècncia Superior de la UdG (Campus Montilivi- ed. P1)
Organitzador
Grup de lògica i programació del dept. IMAE - Escola Politècnica Superiror - Càtedra Lluís Santaló

A partir del divendres 14 de desembre a la tarda fins a finals de gener, trobareu exposats a la Sala d’exposicions Andreu Agustí de l'Escola Politècnica Superior (entrada edif. P-1) de  la UdG uns pòsters sobre la vida i l'obra d'Alan Turing, el pare de la Informàtica. Contenen facsímils d'arxius originals conservats al King's College de Cambridge, provinents de la recopilació de documentació que va realitzar la mare de Turing després de la seva mort, i que va cedir al King's College de Cambridge. 

Alan Mathison Turing va nèixer a Paddington, Londres, Anglaterra, el 23 de juny de 1912, i morí a Wilmslow, Cheshire, Anglaterra, el 7 de juny de 1954. Va ser un científic, matemàtic, lògic, criptoanalista, biomatemàtic i maratonià britànic. Va treballar en camps com la informàtica teòrica, la criptoanàlisi o la intel·ligència artificial i se'l considera el pare de la informàtica moderna. Durant la II Guerra Mundial va aconseguir desxifrar els codis de la màquina Enigma, a tal fi que els anglesos van poder interceptar els missatges d'instruccions diàries de les tropes alemanes. 

 

 

Escull quins tipus de galetes acceptes que el web de la Universitat de Girona pugui guardar en el teu navegador.

Les imprescindibles per facilitar la vostra connexió. No hi ha opció d'inhabilitar-les, atès que són les necessàries pel funcionament del lloc web.

Permeten recordar les vostres opcions (per exemple llengua o regió des de la qual accediu), per tal de proporcionar-vos serveis avançats.

Proporcionen informació estadística i permeten millorar els serveis. Utilitzem cookies de Google Analytics que podeu desactivar instal·lant-vos aquest plugin.

Per a oferir continguts publicitaris relacionats amb els interessos de l'usuari, bé directament, bé per mitjà de tercers (“adservers”). Cal activar-les si vols veure els vídeos de Youtube incrustats en el web de la Universitat de Girona.